FAQ

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bouwblokjes vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het adres is: Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg.

Evenementenhal Hardenberg is zowel te bereiken met de auto als met openbaar vervoer. Rondom de Evenementenhal zijn 5.000 parkeerplaatsen, waar je gratis kunt parkeren. Naast de vijver van Evenementenhal Hardenberg is een gedeelte afgezet voor het parkeren van je fiets. Treinstation Hardenberg ligt tussen Zwolle en Emmen en ligt op 7 minuten fietsen en 10 minuten met de bus van de Evenementenhal. Er rijden verschillende bussen die stoppen bij de bushalte: Nieuwe Haven, wat 2 minuten lopen is van de locatie.

Ja, je kunt zowel pinnen als met contant geld betalen.

Het evenement is met name gericht op kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar is ook zeker leuk voor andere leeftijdsgroepen. Schroom niet om als ouder, opa en oma, zus of broer, neef of nicht gezellig mee te gaan. Ook voor hen is er voldoende zitmogelijkheid.

Evenementenhal Hardenberg is toegankelijk voor mindervaliden, dit geldt dus uiteraard ook voor Bouwblokjes. Er zijn een aantal mindervalide parkeerplaatsen en toiletten. Voor toegang van de toiletten mag je een beveiligingsmedewerker om de sleutel vragen. Daarnaast is het (verharde) vloeroppervlak van Evenementenhal Hardenberg drempelvrij en bevindt het evenement zich op de begane grond.

Het meenemen van medicatie is mogelijk, mits u bij controle bewijs hebt door middel van een doktersverklaring en/of medicijnenpaspoort. Een medicijnenpaspoort kan worden opgevraagd bij je apotheek. Hard- of softdrugs zijn uiteraard niet toegestaan.

Evenementenhal geeft geen restitutie op verkochte kaarten.

In alle gevallen geldt dat men pas een ticket heeft gekocht als de betaling succesvol is verricht. Als er door de organisatie geen geld is ontvangen, kan er nooit aanspraak worden gemaakt op tickets. Mocht zich tijdens het inschrijven een dergelijk probleem voordoen, dan moet je de bestelling procedure opnieuw doorlopen. Pas wanneer de betaling via IDEAL correct is verlopen, ben je verzekerd van een ticket. Wanneer de inschrijving is voltooid, ontvang je per e-mail bevestiging van je aankoop.

Het systeem stuurt automatisch een e-mail ter bevestiging wanneer de inschrijving (en dus ook de betaling) voltooid is. Het kan voorkomen dat de e-mail in de map ‘Ongewenste e-mail’ is binnengekomen of dat er een fout e-mailadres is ingegeven (bijvoorbeeld als gevolg van een typefout). Ook kan je mailbox vol zijn waardoor het systeem de mail niet kan versturen. Ten derde kan het voorkomen dat je pas na enkele uren een bevestiging ontvangt. Dit is inherent aan het systeem (als er bijvoorbeeld veel tickets tegelijk worden verkocht). Bestel daarom niet meteen nogmaals een ticket (je koopt dan 2x tickets namelijk), maar wacht even tot de dag erna. Als voorgenoemde situaties niet aan de orde zijn, neem dan contact op met de organisatie van Bouwblokjes. De organisatie zoekt dan uit wat er aan de hand is en neemt contact met je op.

Ben je iets verloren in één van de zalen/hallen van Evenementenhal? Neem dan even telefonisch contact op met: 0523-289 98 98. We zijn niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal.

Dit kan in veel gevallen wel. Helaas ondersteund onze scanner niet alle type mobiele telefoons. Wil je er zeker van zijn dat je gemakkelijk door de kaartcontrole komt, print dan je ticket uit.

Het is tijdens het event niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen te nemen. Natuurlijk mag een mobiel met camera wel mee naar binnen. De beeld- en/of geluidopnames die je maakt, mogen echter niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Tijdens Bouwblokjes zijn er voldoende eet- en drinkmogelijkheden. Het meenemen van eigen eten en drinken is dan ook niet toegestaan.

Evenementenhal Hardenberg beschikt over 5.000 gratis parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen bevinden zich naast en direct rondom de Evenementenhal.

Het meenemen van huisdieren bij Bouwblokjes niét toegestaan, dit is mede vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Voor hulphonden maken wij uiteraard een uitzondering.

Neem dan contact op via het contactformulier.

Scroll naar top